Qui som?

Un equip de persones al teu servei

L'equip

Som un estudi de programació i desenvolupament web amb un mètode i un estil propis, pensats per aconseguir que el resultat final de cada projecte sembli senzill. Simplificant al màxim els processos i les plataformes web, fent-les més accessibles.

Marc Casanovas

Desenvolupador frontend

Marc Casanovas

Viu la vida en capítols

Carlos Fernández

Desenvolupador backend

Carlos Fernández

5 minuts donen per molt

Jose Galindo

Desenvolupador backend

Jose Galindo

Somia amb pingüins

Martí Vila

Director i Cap de projectes

Martí Vila

Li agraden les pomes mossegades

Cuidem tots els detalls per aconseguir que els projectes finalitzin amb el resultat desitjat.

Martí Vila

CEO & Developer at Intuix

Jaume Gamiz

Responsable de sistemes

Jaume Gamiz

Un home enganxat al telèfon

Som un guia, que ofereix totes les eines i la informació necessàries per desenvolupar qualsevol web i estem compromesos amb el projecte i amb la nostra feina.

Volem ser sempre la millor opció i treballem per assolir el reconeixement dels nostres clients i col·laboradors.

Martí Vila

Director i Cap de projectes

Cuidem tots els detalls per aconseguir que els projectes finalitzin amb el resultat desitjat.

Carlos Fernández

Desenvolupador Backend

Jose Galindo

Desenvolupador Backend

Marc Casanovas

Desenvolupador Frontend

Jaume Gamiz

Responsable de sistemes

Som un guia, que ofereix totes les eines i la informació necessàries per desenvolupar el lloc web i estem compromesos amb el projecte i amb la nostra feina.

Volem ser sempre la millor opció i treballem per assolir el reconeixement dels nostres clients i col·laboradors..

Què diuen de nosaltres?

 • "Allò que més destaco d'Intuix és la seva qualitat humana i el seu tracte amable i proper. Si estàs llegint això, molt probablement acabaràs treballant amb ells, només et cal saber quan! Desenvolupen els projectes amb una extremada cura pel disseny, treballen proactivament aportant solucions creatives i són uns professionals amb grans qualitats tècniques."
  Carlos Gómez
  Dissenyador i creatiu de romeawines.com
 • "Intuix s'ha convertit en un partner indispensable pel nostre estudi. Hem pogut desenvolupar diversos projectes amb ells i el seu compromís ha sigut total des del primer dia. Un compromís global en buscar la millor solució pel projecte i en cadascun dels detalls, per poder oferir la millor experiència a l'usuari. Però sobretot, el compromís humà per treballar en equip i assolir el repte més important: la satisfacció del nostre client."
  Marc Andrés i Llibre
  Fundador i creatiu d'Icònica
 • “A nivell visual i d’organització, sens dubte, ara, el web és el millor de la categoria i es troba a l’alçada dels clubs més importants. Des d’Intuix han demostrat tenir, sobradament, la capacitat d’adaptar-se a totes les necessitats sorgides i ho han fet en temps rècord i amb una efectivitat sorprenent.”
  Juanma Medina
  Cap de premsa del Terrassa FC
 • “És molt satisfactori treballar amb Intuix, compleixen els timings sense retards injustificats, solucionen problemes i imprevistos de forma ràpida, resolutiva i eficient. A més, el tracte humà és obert, amable i empàtic, sempre es posen de part del client per treballar de manera sostenible i eficaç."
  Yolanda Martín
  Cap de projectes de Petit Comitè
 • "L'aportació d'Intuix al nostre projecte ha estat tècnica, de funcionament intern, i l'experiència ha estat molt positiva, tant durant l'activitat d'estructuració com la resolució posterior. Ha estat un plaer i és una sort de tenir el suport d’Intuix i la seva ajuda per seguir treballant!"
  Elisa Brunells
  Artista joiera i creadora d'elisabrunells.com
 • "Amb Intuix hem aconseguit crear un lloc web més dinàmic, clar i senzill que millora l’experiència de navegació de les visites. A més, s’ha aconseguit crear mòduls que ens permeten canviar, ampliar i actualitzar fàcilment qualsevol apartat del nostre lloc web. Treballar amb ells ha estat senzill, han captat molt bé què necessitàvem i estem molt satisfets del resultat final."
  Santi Simon
  Soci Fundador de BATECH®
Whatsapp