Terrassa FC

El projecte

El club de futbol de la ciutat de Terrassa va apostar per fer un canvi en la seva imatge corporativa, i això anava acompanyat d’un nou web, que havia de reflectir aquest canvi.

El més important era donar visibilitat als jugadors, i no només als del primer equip, també al futbol base i a les categories juvenils, mostrant la transversalitat del club i demostrant la importància dels qui el formen.


Disseny i creativitat

Icònica Gràfica Creativa va elaborar el nou disseny de la marca del club, i també el del web, apostant per donar rellevància als jugadors i per la modernitat en tots els aspectes. El disseny és totalment responsive, mantenint el contingut però adaptant-se a qualsevol dispositiu.
Mesa de trabajo 2 Gira el mòbil per veure el vídeo

El resultat

  • Creem un portal autogestionable on es pot trobar clarament tota la informació del club i els seus equips, així com els resultats i la classificació.
  • Programem un mòdul concret on es mostren els resultats de cada partit jugat automàticament.
  • Organitzem un apartat de notícies, dins el qual hi ha quatre blocs especials, per dividir les temàtiques clarament.
  • Seguim el disseny d’Icònica per crear la fitxa de cadascun dels jugadors del primer equip del Terrassa FC.
Mesa de trabajo 2 Gira el mòbil per veure el vídeo

“A nivell visual i d’organització, sens dubte, ara, el web és el millor de la categoria i es troba a l’alçada dels clubs més importants. Des d’Intuix han demostrat tenir, sobradament, la capacitat d’adaptar-se a totes les necessitats sorgides i ho han fet en temps rècord i amb una efectivitat sorprenent.”
Juanma Medina
Cap de premsa del Terrassa FC

Whatsapp
T'ajudem amb el teu projecte?
Contacta'ns!