Romea Wines

El projecte

Òscar Salmerón és el sommelier i emprenedor darrera de Romea Wines, una empresa que exporta vins catalans al Japó. L’imprescindible, doncs, era disposar d’una botiga online, que permetés obrir mercat en aquest territori.

Era essencial que el web fos fàcilment navegable, que disposés d’un bon mètode de filtratge i que les característiques de cada producte es veiessin clarament. També havia de disposar d’una eina perquè l’Òscar pogués indicar en cadascuna de les fitxes dels vins l’escala que ell mateix ha creat i que permet indicar si el vi és lleuger o pesat, sec o dolç. A més, és clar, el web s’havia de plantejar en japonès.


Disseny i creativitat

És una botiga fàcilment autogestionable i totalment adaptada al disseny que va plantejar Carlos Gómez, que aposta per mostrar els paisatges d’origen d’aquests vins catalans.
Mesa de trabajo 2 Gira el mòbil per veure el vídeo

El resultat

  • Desenvolupem una botiga online amb Virtuemart, responsive i fàcilment gestionable.
  • Creem el web amb el japonès com a base, tot i que es tracta d’un lloc multi-idioma, que també utilitza el castellà.
  • Programem un eina especial per poder inserir el grau de dolçor i de lleugeresa, en un grau de l’1 al 10, que genera automàticament un gràfic que apareix en cadascuna de les fitxes de vins i al PDF descarregable.
Mesa de trabajo 2 Gira el mòbil per veure el vídeo

"Allò que més destaco d'Intuix és la seva qualitat humana i el seu tracte amable i proper. Si estàs llegint això, molt probablement acabaràs treballant amb ells, només et cal saber quan! Desenvolupen els projectes amb una extremada cura pel disseny, treballen proactivament aportant solucions creatives i són uns professionals amb grans qualitats tècniques."
Carlos Gómez
Dissenyador i creatiu de romeawines.com

Whatsapp
T'ajudem amb el teu projecte?
Contacta'ns!