MarenArt

El projecte

MarenArt és l’espai digital del pintor i músic Maren, on ell havia de poder mostrar tota la seva obra i la seva manera d’entendre l’art. Per això, es tracta d’un pàgina biogràfica, que serveix per endinsar-se en la filosofia de l’artista.

El que necessitava era poder mantenir totes les dades del gestor de l’antic web, que era personalitzat, però l’essencial era trobar una manera de poder publicar les imatges sense necessitat de marques d’aigua que amaguessin o distorsionessin les obres, però evitant que es pogués utilitzar la imatge sense el permís de l’autor.


Disseny i creativitat

Creem galeries per estils i temàtiques de les obres d’en Maren, que permeten conèixer els detalls de cada obra (títol, mides, tècnica, etc.) i ampliar-la per observar-la amb detall.
Mesa de trabajo 2 Gira el mòbil per veure el vídeo

El resultat

  • Exportem totes les dades de l’antic gestor personalitzat a un gestor estàndard que permet que el web sigui fàcilment autogestionable.
  • Programem el web per tal que totes les imatges s’hi pugin amb una qualitat i mida concreta, que no permet imprimir-les i utilitzar-les sense consentiment. A més, establim que sobre les imatges no es pugui utilitzar el clic dret, evitant la descàrrega il·lega.
  • Creem un web totalment responsive, que adapta el contingut i les galeries a cada dispositiu.

"Intuix ha donat una visió totalment actualitzada i moderna al projecte. Hi vaig confiar completament des del primer contacte i les vostres recomanacions en cada etapa han estat molt encertades, i tot en temps rècord! Heu complert amb el timing, ja que la necessitàvem amb urgència, en una data concreta."
Mª Josep Batlló
Responsable de marca MarenArt

Whatsapp
T'ajudem amb el teu projecte?
Contacta'ns!