Icònica Gràfica Creativa

El projecte

L’estudi de disseny gràfic Icònica necessitava un web modern que li permetés mostrar tots els seus projectes en un catàleg, així com la seva manera de treballar, explicant el procés que segueixen des que reben un projecte fins que l’acaben.

D’altra banda, també necessitaven mostrar qui són i com són amb un apartat corporatiu ric i ampli que reflectís la seva essència. Per últim, necessitaven comptar amb un blog.


Creativitat web i fotografia

Icònica Gràfica Creativa s’ha encarregat del disseny del seu web, com és natural. Un disseny adaptat totalment a les últimes tecnologies. També ha elaborat totes les icones i animacions per tal que les plasméssim en format web.

Mesa de trabajo 2 Gira el mòbil per veure el vídeo

El resultat

  • Creem un web totalment responsive, adaptant tots els continguts als diferents dispostius.
  • Maquetem el web en base al disseny que ens faciliten. Un disseny 100% personalitzat.
  • Creem un blog integrat al projecte, amb disseny diferent al web i vinculacions als diferents apartats del web.
  • Dissenyem popups intel·ligents per la millora de conversions.
Mesa de trabajo 2 Gira el mòbil per veure el vídeo

"Intuix s'ha convertit en un partner indispensable per al nostre estudi. Hem pogut desenvolupar diversos projectes amb ells i el seu compromís ha sigut total des del primer dia. Un compromís global en buscar la millor solució pel projecte i en cadascun dels detalls, per poder oferir la millor experiència a l'usuari. Però sobretot, el compromís humà per treballar en equip i assolir el repte més important: la satisfacció del nostre client."
Marc Andrés i Llibre
Fundador i creatiu d'Icònica

Whatsapp
T'ajudem amb el teu projecte?
Contacta'ns!