I Fira de contractació pública BCN

El projecte

L'Ajuntament de Barcelona tenia la necessitat de comptar amb una web específica per la fira de contractació, aquesta havia de proveir a l'usuari d'informació sobre l'esdeveniment que inclogués una agenda diària i informació sobre els diferents ponents. També necessitava la presència del programa complet amb els horaris de cada jornada. Com a complement, ens va demanar que els usuaris tinguessin la possibilitat de baixar-se els contractes en PDF i demanar hora als estands per a presentar propostes o demanar informació. L'agenda dels estands havia d'estar limitada per hores i contractes.

Tot això, complint la premissa de Mobile First, és a dir, fer el disseny responsive perquè es pugui veure des de tots els dispositius de manera impecable. Finalment, comptar amb un apartat per fotografies i vídeos de l'esdeveniment per deixar testimoni de com s'ha desenvolupat.

Disseny i creativitat

El disseny de Petit Comitè utilitza el concepte de "clip" per desenvolupar tota una iconografia lligada als conceptes de l'esdeveniment. Amb uns colors impactants i una tipografia de mida gran, aconsegueix una estètica moderna alhora que senzilla i fàcil d'interpretar.
Mesa de trabajo 2 Gira el mòbil per veure el vídeo

El resultat

  • Desenvolupem una pàgina web de tipologia d’esdeveniment amb CMS Wordpress.
  • Incloem el multiidioma (Català, Castellà i Anglès).
  • Creem un plugin personalitzat per gestionar l’agenda dels estands: hores reservades mitjançant formularis web i limitades per contractes.
  • Afegim un sistema de gestió i descàrrega de més de 200 documents (PDF) associats a cada estand i idioma.
  • Inserim un apartat de mediateca amb activació post esdeveniment, que compta amb una galeria de fotografies i vídeos.
  • Integrem i adaptem la web als estàndards d’accessibilitat segons la guia de l’Ajuntament de Barcelona.

"Intuix ha aportat solucions tecnològiques al requeriments del projecte pel que fa als filtres de reserves i funcionalitats no previstos en el briefing inicial, així com la resolució de problemes aliens a la tasca de maquetar i programar la web, com ara problemes d’integracions en servidors externs.

És molt satisfactori treballar amb Intuix, compleixen els timings sense retards injustificats, solucionen problemes i imprevistos de forma ràpida, resolutiva i eficient. A més, el tracte humà és obert, amable i empàtic, sempre es posen de part del client per treballar de manera sostenible i eficaç."

Yolanda Martín
Cap de projectes de Petit Comitè

Whatsapp
T'ajudem amb el teu projecte?
Contacta'ns!