Fundació IRES

El projecte

Coincidint amb el 50è aniversari de la Fundació Ires, l’entitat buscava tenir una web a l’alçada de la seva marca i la seva trajectòria. En definitiva, una web que representés la institució, els seus objectius i els seus valors amb un nou llenguatge a Internet, adaptat als estàndards actuals per a les pàgines web: modern i fluïd.


Creativitat web

El disseny de Petit Comitè es caracteritza pel perfeccionisme: cada pàgina representa amb exactitud el missatge desitjat, cuidant fins a l’últim detall.

Mesa de trabajo 2 Gira el mòbil per veure el vídeo

El resultat

  • Desenvolupem una web amb un disseny 100% personalitzat amb Wordpress i multiidoma.
  • Configurem un sistema d’edició amb builder per autogestionar els continguts.
  • Programem un assistent de donatius amb calculadora de desgravació fiscal i camps exclusius en funció de si és des d’empresa o particular.
  • Integrem la passarel·la de pagament.
  • Sincronitzem la web amb un ERP propi.
Mesa de trabajo 2 Gira el mòbil per veure el vídeo

"Intuix s'ha convertit en un partner indispensable per al nostre estudi. Hem pogut desenvolupar diversos projectes amb ells i el seu compromís ha sigut total des del primer dia. Un compromís global en buscar la millor solució pel projecte i en cadascun dels detalls, per poder oferir la millor experiència a l'usuari. Però sobretot, el compromís humà per treballar en equip i assolir el repte més important: la satisfacció del nostre client."
Marc Andrés i Llibre
Fundador i creatiu d'Icònica

Whatsapp
T'ajudem amb el teu projecte?
Contacta'ns!