Enric Corbera Institute

El projecte

Com a empresa amb un projecte internacionalitzat, Enric Corbera Institute iniciava una nova etapa el 2015, apostant pel creixement. I això anava acompanyat d’un nou web, amb funcionalitats personalitzades que havia de ser l’impuls d’aquest creixement.

El web havia de ser un portal des d’on vendre entrades per a les seves conferències i diferents esdeveniments, incloent la possibilitat de fer esdeveniments online. També havia de permetre apuntar-se als seus cursos. Així, s’havia de crear, al mateix temps, un sistema de check-in per a les entrades adquirides a través del web.

Des del gestor, s’havia d’aconseguir la integració amb serveis complementaris i externs com l’enviament de newsletter a través de MailChimp, així com poder controlar la inversió en SEM i realitzar un seguiment de l’evolució acadèmica de cadascun dels estudiants inscrits als seus cursos.


Disseny i creativitat

Construïm un web totalment personalitzat i des de zero, seguint el disseny realitzat per Petit Comitè i amb els continguts que es generen des del propi institut i des de l’estudi de comunicació de Laura Pelegrín, per aconseguir reposicionar la marca i crear una estratègia integral, de 360º.
Mesa de trabajo 2 Gira el mòbil per veure el vídeo

El resultat

  • Programem un CRM a mida, tenint molt en compte les necessitats d’Enric Corbera Institute a l’hora de gestionar el gran volum de clients.
  • Utilitzem les API de MailChimp, FreshDesk, Dacast i Cbox, per crear les nostres pròpies eines per poder desenvolupar, a través del web, els esdeveniments en streaming i fer l’enviament de newsletter amb MailChimp, però sincronitzant les llistes des del web. A més, creem plantilles personalitzades per a les newsletter.
  • Generem un sistema personalitzat per a la compra online dels cursos i dels esdeveniments, que permet controlar els assistents a cada acte i mantenir un historial actualitzat d’inscrits. Per a l’assistent, el sistema genera una entrada personalitzada en pdf, amb un codi QR, que també actua com a tiquet de compra.
  • Dissenyem una platforma especial per a la celebració d’esdeveniments en streaming, que permet la interacció directe amb l’usuari/assistent a través d’un xat.
  • Organitzem el sistema per tal que cada usuari, en el seu perfil, pugui veure el seu historial acadèmic i la facturació. També disposa d’un espai on veure l’historial d’esdeveniments, conferències o cursos als quals ha assistit, que permet descarregar els tiquets corresponents i d’un espai que enllaça directament amb el Campus Virtual.

Altres detalls

  • Agenda totalment personalitzada.
  • Pàgines landing propies per a cada event, adaptades a diferents dispositius.
Mesa de trabajo 2 Gira el mòbil per veure el vídeo

T'ajudem amb el teu projecte?
Contacta'ns!