Elisa Brunells

El projecte

Elisa Brunells és una joiera de Barcelona amb catàleg propi, per això necessitava una pàgina web que pogués mostrar totes les seves joies i una botiga online per poder vendre-les arreu del món.

L’Elisa necessitava un web que donés el protagonisme absolut a cadascuna de les petites peces escultòriques que conformen el seu catàleg d’anells, collarets, polseres... i que, alhora, transmetés la imatge de la joiera. A més, també necessitava un apartat de blog per donar a conèixer les últimes notícies i col·leccions.

Disseny i creativitat

El disseny de Petit Comitè reflecteix la imatge que l'Elisa necessita a Internet, senzilla i neta, deixant que els articles destaquin per si sols, i amb una imatge lligada als perfils de xarxes socials.
Mesa de trabajo 2 Gira el mòbil per veure el vídeo

El resultat

  • Desenvolupem un Ecommerce autogestionat.
  • Integració amb Instagram i Mailchimp per captació de webleads.
  • Disseny responsive multiplafaforma, adaptant els continguts als diferents dispositius.
  • Personalització de factures i newsletters.
  • Càrrega automàtica de catàleg per scroll, sense paginació.

"L'aportació d'Intuix al nostre projecte ha estat tècnica, de funcionament intern, i l'experiència ha estat molt positiva, tant durant l'activitat d'estructuració com la resolució posterior. Ha estat un plaer i és una sort de tenir el suport d’Intuix i la seva ajuda per seguir treballant!"
Elisa Brunells
Artista joiera i creadora d'elisabrunells.com

Whatsapp
T'ajudem amb el teu projecte?
Contacta'ns!