Daewoo International

El projecte

El web de Daewoo International havia de ser un catàleg digital, on poder veure totes les especificacions dels productes, amb l’objectiu principal de dirigir-se a distribuidors. Un dels objectius principals també era disposar d’un formulari específic per al suport tècnic, complet i fàcil de comprendre.

S’havia d’aconseguir un temps de càrrega ràpid del web i organitzar un gestor senzill i intuitiu per facilitar els futurs canvis. També s’havia de contemplar el requisit mobile first, per aconseguir una major visibilitat i compatibilitat amb tots els dispositius.


Creativitat web i fotografia

Icònica Gràfica Creativa s’ha encarregat del disseny del web i ha realitzat les fotografies de producte, optimitzant el rendiment del web. També ha elaborat totes les icones que il·lustren la gamma de productes i de les fitxes de cadascun d’ells.

Mesa de trabajo 2 Gira el mòbil per veure el vídeo

El resultat

  • Dissenyem un web que segueix criteris d’usabilitat tant per a ordinador com per mòbil, fins i tot en l’aspecte fotogràfic.
  • Creem un web autogestionable, amb un sistema basat en un compositor visual.
  • Programem un formulari concret per a l’àrea de servei post-venda que permet que l’interessat introdueixi tota la informació que necessita Daewoo International per ajudar el client a solucionar el problema, facilitant la seva resposta.
Mesa de trabajo 2 Gira el mòbil per veure el vídeo

"Intuix s'ha convertit en un partner indispensable per al nostre estudi. Hem pogut desenvolupar diversos projectes amb ells i el seu compromís ha sigut total des del primer dia. Un compromís global en buscar la millor solució pel projecte i en cadascun dels detalls, per poder oferir la millor experiència a l'usuari. Però sobretot, el compromís humà per treballar en equip i assolir el repte més important: la satisfacció del nostre client."
Marc Andrés i Llibre
Fundador i creatiu d'Icònica

Whatsapp
T'ajudem amb el teu projecte?
Contacta'ns!