Desenvolupament de pàgines web

Versatilitat i posicionament SEO

Un disseny web per a cada projecte

Desenvolupem webs pensades en tu i per a tu. Ens nodrim dels sistemes de gestió de continguts (CMS) de codi obert com Wordpress o Joomla, per fer realitat qualsevol tipus de plataforma que necessitis:
Mesa de trabajo 2

Botigues online

Mesa de trabajo 14

Webs corporatives

Mesa de trabajo 5

Catàlegs online

Mesa de trabajo 3

Microsites i
landing pages

Mesa de trabajo 4

Pàgines
promocionals

Vols saber-ne més?

Amb tu creem l’estructura del web des de zero, basant-nos en les necessitats del teu projecte i pensant en aconseguir els reptes que t’hagis proposat. El disseny web respondrà a tot allò que necessites per assolir els teus objectius: vendre un producte, rebre contactes pels diversos formularis, reservar una visita, etc. Sempre pensant en el teu target i creant una usabilitat per cobrir les dificultats dels usuaris.
Això sí, sempre amb una gestió intuïtiva per no complicar-te la vida!

La teva pàgina web et defineix com a negoci, és l’expressió de la teva marca, per això s’ha de fer a mida, perquè compleixi amb tot allò que t’has proposat i tot el que els teus clients necessiten trobar.

Multidispositiu

Sabem de la importància del mòbil, i de com aquest està agafant la davantera en cerques web, per això creiem en l’algoritme Mobile First. De manera que primer es pensen webs per a mòbils i després s’adapten per a pantalles més grans.
D’aquesta manera fem webs intuïtives, àgils de carregar i que pesin poc.
Ideals per aquests petits dispositius que cada vegada tenen més protagonisme a la nostra vida.

Optimització per a un bon posicionament SEO

La velocitat de càrrega del web i com la poden llegir els robots dels cercadors és un factor molt important. És una tasca molt tècnica i relacionada directament amb la programació i el codi del web que no realitza un SEO manager.

Com optimitzem?

Sovint sentim que el SEO requereix una bona elecció de paraules clau i, per tant, preocupar-se dels títols (h1, h2, etc.), etiquetes alt a imatges, descripcions, anchor links, densitat de paraules clau i un munt de temes tècnics que si bé són certs, no són els únics factors que intervenen en el SEO.

Cada pàgina que elaborem, la pensem per tenir la càrrega més ràpida possible sense afectar mai als punts forts d’aquesta: usabilitat, efectes, disseny, etc.
Cal trobar l’equilibri perfecte!

A Intuix tenim cura d’optimitzar cada detall per obtenir la nota més alta possible en les anàlisis de Google, i sempre seguint les directrius plantejades pels cercadors a Internet.
Volem conèixer el teu projecte,
ens l'expliques?
Whatsapp