Aplicacions web a mida

Solucions adaptades a cada necessitat

El ventall de possibilitats és molt gran: des d’intranets, sistemes e-commerce, passant per la gestió de clients (CRM) o la planificació de recursos empresarials (ERP) fins a la integració de tercers.

Volem ajudar-te a fer el cim!

 • 1. Anàlisi

  Conjuntament amb tu i l’equip de comunicació, disseny i màrqueting posarem en relleu les teves necessitats i els teus objectius. Definirem el teu target per tal de submergir-nos en la teva marca i poder crear unes arrels sòlides. És una fase llarga, però molt necessària. Hem d’estar preparats per pujar la muntanya!

 • 2. Plantejament

  Es defineix l’estructura dels continguts, interacció amb els usuaris i es plantegen tots els camins a seguir segons els objectius marcats. Un bon plantejament de l’aplicació ens permetrà reduir significativament el timing del projecte i un millor rendiment de la plataforma.

 • 3. Desenvolupament

  Es comença a veure el cim! Programem totes les funcionalitats i preparem les bases de dades necessàries. En acabar, realitzem tests de funcionalitat per reduir al màxim els errors.

 • 4. Maquetació

  La web es vesteix amb els continguts definitius que s’han realitzat des de comunicació i se l’hi aplica l’estil marcat en les maquetes realitzades prèviament per l’equip de disseny i es generen les animacions per poder crear l’harmonia que mereix el teu projecte.

 • 5. Llançament

  Ataquem el cim! Moment de pujar a producció tota la feina realitzada. Després de fer les últimes proves s’obre de cara al públic!

 • 6. Suport

  No et deixarem sol al cim, qualsevol problema o contratemps l’arreglarem. Sabem que els negocis evolucionen i volem estar amb tu quan això passi, per això t’oferim un servei post-llançament per implementar les noves necessitats que tingui l’empresa.

Avantatges del desenvolupament a mida

Personalització

Personalització absoluta de les funcionalitats i continguts. Oferint una major rapidesa en cada procés.

Multiplataforma

Podràs accedir-hi des de
qualsevol dispositiu que tingui
un navegador web.

Escalabilitat

L’aplicatiu creixerà amb tu, si t’apareixen noves funcionalitats, el sistema s’hi podrà adaptar.

Integració

La infraestructura cloud també s’adaptarà a les necessitats del software i de la teva empresa.

Sincronització

Amb altres eines, com ara la sincronització d’estoc entre una botiga virtual i un CRM o ERP.

Productivitat

Augment de la productivitat,
amb la possibilitat d’incorporar
el teletreball.
Vols saber com seria la teva aplicació?
Contacta'ns i t'ho explicarem!
Whatsapp