Programació

Desenvolupament web a mida per al teu projecte

Desenvolupament web per a totes les necessitats, des de landings promocionals fins a CRM o ERP adaptades a les necessitats del projecte.

Què ens mou?

Per assolir l’èxit creiem en un entorn de treball basat en la confiança, el tracte personal i la proximitat amb els nostres col·laboradors.

“Col·laborem amb diversos estudis de disseny i agències de comunicació, que ens confien el desenvolupament i la gestió de la vessant més tècnica.”

Estar amb tu des del primer dia

Ens integrem directament en el projecte, intercanviant 
idees amb tot el grup de treball i proposant les millors possibilitats per a cada cas.

Ser imperceptibles

Creem una plataforma amb la màxima usabilitat perquè se n’extregui el màxim profit i de la manera més senzilla possible.

Crear experiències

Una plataforma funcional no és suficient. Anem un pas més enllà perquè el resultat final sigui una experiència pensada per als cinc sentits i la millor per a l’usuari.

El teu èxit

La programació s’adapta a tu, com un vestit a mida, per portar el teu projecte a Internet. Com tu vols, amb el teu senyal d’identitat i creant un codi personalitzat.

En què et podem ajudar?

Programació de pàgines web

  100% reponsive
  Amb l’augment constant de la navegació a través d’smartphone és imprescindible que la navegació s’adapti a qualsevol dispositiu.
  Focalització:
  Cada web ha de complir amb uns objectius, i la nostra missió és crear una estructura pensada per aconseguir-los.
  Màxima optimització
  Un bon posicionament SEO requereix, entre altres coses, una càrrega ràpida del web, i això s’aconsegueix optimitzant fins l’últim detall.
  Control d’inversions
  T’ajudem a fer un bon seguiment de les inversions realitzades en plataformes de màrqueting digital per millorar-ne els retorns.
  Gestió intuïtiva
  Les plataformes amb les quals treballem es caracteritzen per la seva senzillesa, a l’hora d’actualitzar continguts, perquè la nostra voluntat és facilitar-te la feina.

Programari web a mida

  Adaptació
  El desenvolupament del gestor es realitza a partir d’un anàlisi previ de les necessitats concretes del projecte. Aquest pas permet la personalització total de la plataforma.
  Integració
  Possibilita la sincronització de dades amb altres solucions i/o eines que s’estiguin utilitzant paral·lelament, com ara la sincronització d’estoc entre una botiga virtual i un CRM/ERP.
  Seguretat
  Amb un gestor fet a mida es pot garantir una major protecció envers possibles atacs, a diferència de les solucions estàndards. A més a més, també permet aplicar les mesures de seguretat legals necessàries (LOPD).
  Productivitat
  El fet de cobrir unes necessitats específiques optimitza els processos de gestió diaris del negoci, el que repercuteix en un augment notable de la producció.
  Multidispositiu
  Ja que l’accés a l’aplicació es fa des d’un navegador, la gestió es pot realitzar mitjançant qualsevol dispositiu i ubicació. Podent exercir un control absolut de qui i quan hi accedeix.

Manteniment i reparació de pàgines web

  Monitoratge
  Fem un seguiment exhaustiu de l’estat de les aplicacions i dels servidors, ja siguin dedicats o compartits, actuant de forma immediata en cas d’alerta.
  Actualització
  Ens encarreguem d’actualitzar les aplicacions utilitzades, perquè no quedin obsoletes, així com de renovar les llicències necessàries. Si cal, també podem ampliar les funcionalitats de la plataforma.
  Reparació
  Si no es realitza un bon manteniment del web és possible patir algun atac que pot malmetre el codi i contingut del web. En aquest cas, podem realitzar les tasques de reparació.
  Normatives legals
  Mantenir-se al dia en reglamentació de seguretat, com la LOPD, és un aspecte imprescindible en el tractament de dades de tercers. Realitzem les adaptacions necessàries per complir amb la llei, segons el nivell de dades tractades.
  Continguts
  Podem desenvolupar la funció de mantenir els continguts i optimitzar les imatges del web per un bon posicionament SEO.
Disseny web

Programació de pàgines web

Desenvolupament de pàgines corporatives, webs de comerç electrònic, landings promocionals, dinàmiques o estàtiques.
Mesa de trabajo 2

Aplicacions web
a mida

Som especialistes en el desenvolupament de plataformes pensades per automatitzar processos de gestió i organització.
Mesa de trabajo 2

Manteniment i reparació

Realitzem actualitzacions i millores dels webs mantenint-los al dia tecnològicament i actualitzant-los a les normatives vigents.
Si ens vols conèixer millor,
contacta'ns. I si t'agrada, segueix-nos!